Contact aanvraag formulier

Contact

Mocht u al lezende geïnteresseerd zijn geraakt en meer willen weten over Gambia (m.u.v. hotels, bezienswaardigheden en overige puur toeristische VVV-informatie), dan kunt u ons mailen. Hiervoor gebruikt u het contact-formulier  dat hiernaast te vinden is.

Bovenstaand contactformulier kunt u ook gebruiken wanneer u zelf eens zou willen mailen met Alfusainey of Joe. Als u uw bericht aan ons mailt, zullen wij het aan hen doorsturen en u daarna hun antwoord doen toekomen.

Mocht u zelfs zó geïnteresseerd zijn geraakt dat u voor onze vrienden op financieel gebied iets wilt betekenen, dan kunt u uw donatie overmaken op IBAN-nummer:

NL88RABO 01467.69.074 t.n.v. H.A.J.A. Meeuwis onder vermelding van “Gift Gambia”. 

Indien u uw donatie graag besteed wilt zien aan een bepaald doel (bijvoorbeeld schoolgeld), dan kunt u dat erbij vermelden. Wij zullen er vervolgens zorg voor dragen dat uw wensen naar beste vermogen worden ingewilligd!

Wij zeggen u hartelijk dank voor het bezoeken van onze website.

Abaraka baake!!

Henk & Hennie Meeuwis
(Uw tijdelijke webmaster: Rob de Kok)

Het gezamenlijke gebed is voor onze vrienden het enige wat zij, in hun ogen, voor ons terug kunnen doen!

Crew

Otger van Delft

Mijn naam is Otger van Delft en ik ben sinds vier jaar docent informatica (computerkunde) aan scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Ik vind het een voorrecht dat ik mijn collega, Henk Meeuwis, heb kunnen helpen met zijn passie voor Gambia. Vanuit mijn functie heb ik leerlingen gevraagd om voor hem een website samen te stellen over dit Afrikaanse land en hoewel dit in eerste instantie als vervangende opdracht binnen mijn vak was bedoeld, werd het uiteindelijk door Henks gedrevenheid en perfectionisme veel meer.

De input van Henk kende geen grenzen en het doorzettingsvermogen van de leerlingen evenmin! Het is echt grandioos wat mijn collega en mijn leerlingen – nota bene in hun drukke examenjaar en hun vrije tijd – voor elkaar hebben gekregen. Zowel in kwantiteit als in kwaliteit hebben zij heel veel en heel goed werk verricht! Grote klasse!

Helpthegambia.com is een zeer informatieve, prachtige en tweetalige website geworden, waar zeer veel mensen plezier van kunnen hebben en zodoende een goed inzicht kunnen krijgen in alle projecten die door Henk en zijn vrouw in Gambia zijn opgezet.

Iedereen veel lees- en kijkplezier!

Otger

Martijn Raijmakers

Mijn naam is Martijn Raijmakers, ik heb dit jaar HAVO afgerond op SG Were Di. Een van de leukere vakken binnen mijn pakket was informatica, vooral omdat het een erg praktijkgericht vak is. De momenten waarop we met een kleine groep een project mochten doen waren het leukst, zeker als deze projecten in opdracht waren voor andere docenten, zoals dit project voor Mr. Meeuwis. Hoewel ik minder gevorderd was in de technische kant van websites maken dan de andere leerlingen waarmee ik samenwerkte, was mijn hulp toch gewenst qua opmaak en stijl van de website.

Voor mij zijn de eerste weken het meest leerzaam geweest. Dit omdat er in de beginfase veel moet worden ontworpen, geschetst en bedacht moet worden voordat er aan de slag kan worden gegaan in de programmeertaal. Daarnaast was het ook erg leerzaam dat de band die we met Mr. Meeuwis hadden niet erg zakelijk was, hierdoor vertelde hij regelmatig wat over het leven in Gambia en hoe men zich daar gedraagt. Ik denk dat ik door deze verhalen meer inzicht heb gekregen in het leven daar en de problemen die aanwezig zijn.

Het eindresultaat is een mooie website geworden, dat zeker veel en uitgebreide informatie bied over Gambia en de ervaringen van Dhr. Meeuwis.

Ik heb met genot aan deze website gewerkt, veel leesplezier!

Website ontwerpers van SG Were Di

V.l.n.r. Julien Duclos – Martijn Raijmakers – Tom Geraedts – Otger van Delft – Ton Arends & Henk Meeuwis

 Ton Arends

Ik ben Ton Arends en na enige tijd hebben we de website Helpthegambia opgezet. Dit alles onder toeziend oog van onze leraar informatica, mr.Van Delft. Voor mr. Meeuwis staat nu een degelijke website klaar die ongetwijfeld iets toevoegt aan zijn goede doel!

De start van Helpthegambia was een informatica-opdracht en mr. van Delft heeft Martijn en mij toen benaderd, omdat we een stukje voorop liepen op het gebied van HTML. Rond die tijd had mr. Meeuwis al plannen om zijn goede doel via het web aan de man te brengen. Zodoende konden Martijn en ik iemand helpen en op een creatieve manier onze informatica-opdracht afronden.

Na veel besprekingen over de wensen van onze opdrachtgever, mr. Meeuwis, werd de website door Martijn geschetst, waarna deze schetsen door mij zijn omgezet in HTML. Na een sterke start verliepen de vorderingen aan Helpthegambia minder vlotjes. Gelukkig kon Julien toen inspringen om orde op zaken te stellen. Met de nodige kennis van Julien konden veel plannen die al lang tijd op tafel lagen, door hem snel in de website worden gezet. Het is aan hem te danken dat we nu naast de fotopagina, overzichtelijke tekst en plaatjes en nog veel meer, een eindresultaat behaald hebben!

Hoewel project Helpthegambia voor onze groep ten einde loopt, is een website nooit af. In de toekomst ligt er werk voor nieuwe leerlingen klaar om bijvoorbeeld een nieuwspagina te maken. Of misschien een doorstart van de website naar PHP, zodat mr. Meeuwis eenvoudig artikelen kan toevoegen en bewerken. Met de kennis van toen hebben we in ieder geval geprobeerd ons te richten op de handige combinatie van HTML en CSS. Zodoende staat er een degelijke code klaar, die door anderen (hopelijk) snel op te pakken is.

Tot slot wens ik mr. Meeuwis veel succes met zijn goede doel. Ik heb hem als een altijd vrolijke man gekend, die veel geduld voor ons heeft opgebracht. Tijdens de besprekingen hebben we ook veel te horen gekregen over een land dat ver van ons bed staat. Altijd indrukwekkende verhalen met leuke momenten waar gelachen kon worden. Mocht u daarom iets kunnen missen, mr. Meeuwis kan uw hulp direct inzetten. Of stuur hem een mail; alle feedback helpt een al positieve man dit geweldige werk voort te zetten!

Ton

Sluit Menu